3HAN İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Ana Sayfa » Firma Rehberi » 5. Meslek Grubu » 3HAN İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
3HAN İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Ref : 3HAN İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 5.MESLEK GRUBU Eklenme Tarihi : 21.09.2019

MERSİS NO:000106616300014

FAALİYET DETAYI:İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç)

TİCARET SİCİL NO:5878

ODA SİCİL NO:007049

Firma Bilgileri

Firma Ünvanı 3HAN İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Mersis No 000106616300014

Yetkili Kişi

Yetkili Kişi - Telefon Numarası 05322146573

Adres MEHMET AKİF MAHALLESİ YAVUZLAR SOKAK NO: 7 B EREĞLİ/KONYA

Şehir KONYA / EREĞLİ

Telefon Numarası 0332 710 04 34

Web Adresi

Alt Kategoriler

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/