AHSEN YAPI EMİRPEN TARIM HAYVANCILIK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ

Ana Sayfa » Firma Rehberi » 6. Meslek Grubu » AHSEN YAPI EMİRPEN TARIM HAYVANCILIK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ
AHSEN YAPI EMİRPEN TARIM HAYVANCILIK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ

Ref : AHSEN YAPI EMİRPEN TARIM HAYVANCILIK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 6.MESLEK GRUBU Eklenme Tarihi : 21.09.2019

MERSİS NO:0010123892000001

FAALİYET DETAYI:Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda plastik kapı, pencere ve bunların kasaları ile kapı eşikleri, panjurlar, jaluziler, storlar ve benzeri eşyaların perakende ticareti (PVC olanlar dahil)

TİCARET SİCİL NO:7119

ODA SİCİL NO:008255

Firma Bilgileri

Firma Ünvanı AHSEN YAPI EMİRPEN TARIM HAYVANCILIK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ

Mersis No 0010123892000001

Yetkili Kişi

Yetkili Kişi - Telefon Numarası 05376583527

Adres ETİ MAHALLESİ KÜSERE KÖPRÜ CAD. NO: 25 A EREĞLİ/KONYA

Şehir KONYA / EREĞLİ

Telefon Numarası 03327121282

E-Mail cengizsir@hotmail.com

Web Adresi

Alt Kategoriler

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/