Ana Sayfa » Firma Rehberi » 1. Meslek Grubu » ARİF ÖZLÜ ÖZ TARIM TİCARET
ARİF ÖZLÜ ÖZ TARIM TİCARET

Ref : ARİF ÖZLÜ ÖZ TARIM TİCARET Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 1.MESLEK GRUBU Eklenme Tarihi : 21.09.2019

MERSİS NO :4002773740400019

FAALİYET DETAYI : Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda gübre ve zirai kimyasal ürünlerin perakende ticareti

TİCARET SİCİL NO :3638

ODA SİCİL NO:004813

Firma Bilgileri

Firma Ünvanı ARİF ÖZLÜ ÖZ TARIM TİCARET

Mersis No 4002773740400019

Yetkili Kişi ---

Yetkili Kişi - Telefon Numarası 05336475275

Adres Boyacıali Mahallesi Bestekar SOKAK NO: 4 PK:42310 EREĞLİ/KONYA

Şehir KONYA / EREĞLİ

Telefon Numarası 0332 7136232

E-Mail arifozlu@yahoo.com

Web Adresi --

Alt Kategoriler

ODA AİDATLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU !!!

Sayın Üyemiz,

2020 yılı Oda aidatlarının (yıllık ve munzam) 1. ve 2. taksitlerinin son ödeme süresi; 30 Ekim 2020 Cuma günü saat 17:30’da sona erecektir.

ODA AİDATLARINIZI;

Son ödeme gününden sonra tahsil edilecek aidatlara gecikme zammı eklenerek (kanun gereği) tahsil edilecektir.

EREĞLİ KONYA TİCARET VE SANAYİ ODASI

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/