BESA YEMCİLİK HAYVANCILIK GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Ana Sayfa » Firma Rehberi » 2. Meslek Grubu » BESA YEMCİLİK HAYVANCILIK GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
BESA YEMCİLİK HAYVANCILIK GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Ref : BESA YEMCİLİK HAYVANCILIK GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 02. MESLEK GRUBU Eklenme Tarihi : 21.09.2019

MERSİS NO:0166020832600015

FAALİYET DETAYI:Çiftlik hayvanları için hazır yem imalatı

TİCARET SİCİL NO:4934

ODA SİCİL NO:6105

Firma Bilgileri

Firma Ünvanı BESA YEMCİLİK HAYVANCILIK GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Mersis No 0166020832600015

Yetkili Kişi

Yetkili Kişi - Telefon Numarası 05325811926

Adres KARGACI MAH.ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 2.CADDE NO:4 EREĞLİ/KONYA

Şehir KONYA / EREĞLİ

Telefon Numarası 0332 717 00 28

E-Mail bilgi@besayem.com

Web Adresi

Alt Kategoriler

ODA AİDATLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU !!!

Sayın Üyemiz,

2020 yılı Oda aidatlarının (yıllık ve munzam) 1. ve 2. taksitlerinin son ödeme süresi; 30 Ekim 2020 Cuma günü saat 17:30’da sona erecektir.

ODA AİDATLARINIZI;

Son ödeme gününden sonra tahsil edilecek aidatlara gecikme zammı eklenerek (kanun gereği) tahsil edilecektir.

EREĞLİ KONYA TİCARET VE SANAYİ ODASI

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/