Ana Sayfa » Firma Rehberi » 6. Meslek Grubu » DEMİRELLER AKARYAKIT NAKLİYAT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ MERKEZ LPG İSTASYONU ŞUBESİ

Ref : DEMİRELLER AKARYAKIT NAKLİYAT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ MERKEZ LPG İSTASYONU ŞUBESİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 6.MESLEK GRUBU Eklenme Tarihi : 21.09.2019

MERSİS NO:0286001708200051

FAALİYET DETAYI:Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda evlerde kullanılan tüpgaz perakende ticareti

TİCARET SİCİL NO:5903

ODA SİCİL NO:007084

Firma Bilgileri

Firma Ünvanı DEMİRELLER AKARYAKIT NAKLİYAT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ MERKEZ LPG İSTASYONU ŞUBESİ

Mersis No 0286001708200051

Yetkili Kişi

Yetkili Kişi - Telefon Numarası

Adres HAMİDİYE MAHALLESİ BAHRİYE ÜÇOK CADDESİ NO: 6 EREĞLİ/KONYA

Şehir KONYA / EREĞLİ

Telefon Numarası 03327130419-03327131183

Web Adresi

Alt Kategoriler

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/