Ana Sayfa » Firma Rehberi » 6. Meslek Grubu » DEMİRELLER AKARYAKIT NAKLİYAT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ MERKEZ LPG İSTASYONU ŞUBESİ

Ref : DEMİRELLER AKARYAKIT NAKLİYAT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ MERKEZ LPG İSTASYONU ŞUBESİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 6.MESLEK GRUBU Eklenme Tarihi : 21.09.2019

MERSİS NO:0286001708200051

FAALİYET DETAYI:Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda evlerde kullanılan tüpgaz perakende ticareti

TİCARET SİCİL NO:5903

ODA SİCİL NO:007084

Firma Bilgileri

Firma Ünvanı DEMİRELLER AKARYAKIT NAKLİYAT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ MERKEZ LPG İSTASYONU ŞUBESİ

Mersis No 0286001708200051

Yetkili Kişi

Yetkili Kişi - Telefon Numarası

Adres HAMİDİYE MAHALLESİ BAHRİYE ÜÇOK CADDESİ NO: 6 EREĞLİ/KONYA

Şehir KONYA / EREĞLİ

Telefon Numarası 03327130419-03327131183

Web Adresi

Alt Kategoriler

“Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” 17/11/2020 tarih ve 31307 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Kanun çerçevesinde, Oda ve borsalara aidat borcu olan üyeler, borçlarını gecikme cezasız peşin olarak ödeyebilir veya gecikme cezasız olarak 6 taksitte ödemek üzere yapılandırabilirler. Yasadan faydalanmak isteyen üyelerin 28 Şubat 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe Müdürlüğüne dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Diğer Bilgiler:

1. Kanun 31/08/2020 ve daha önceki dönemlere ilişkin vadesi geçmiş aidat borçlarını kapsamaktadır. 2020 yılı aidatı 1. taksit  borçları da yasa kapsamındadır.

2. Kanun kapsamında taksitlendirilen aidatların 1. taksitleri 31 Mart 2021 tarihine kadar olmak üzere altı eşit taksitte ödenecektir.

3. Kanun kapsamında yapılandırılan aidatların taksit ödemeleri aylık olarak yapılır ve ödeme süresinde kısmen veya tamamen 1 taksitin ödenmemesi durumunda yapılandırma iptal edilir.

4. Üyelerimizin taksitlendirme imkanından faydalanabilmeleri için 28 Şubat 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe Müdürlüğüne kaşe ve imzalı dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir. (web sayfamızdan ve oda veznelerinden, matbu dilekçe temin edilebilir.)

5. Peşin ödeme yapmak isteyen üyelerimiz de 28/02/2021 tarihine kadar dilekçe ile müracaat ederek gecikme cezasız olarak borçlarının tamamını ödeyebilirler.

6. Vergi Mükellefiyeti sona erdiği halde Oda borsa kayıtları devam eden üyelerin vergi mükellefiyeti sona erdiği tarihten önceki borçları yapılandırma kapsamında olup, vergi mükellefiyeti sona erdikten sonraki aidat borçlarının asılları ve gecikme cezaları silinecektir.

EK : Yapılandırma Başvuru Dilekçesi