Ana Sayfa » Firma Rehberi » 4. Meslek Grubu » DÖRTLER MOBİLYA,MERMERCİLİK VE AHŞAP PLASTİK DOĞRAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Ref : DÖRTLER MOBİLYA,MERMERCİLİK VE AHŞAP PLASTİK DOĞRAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 4.MESLEK GRUBU Eklenme Tarihi : 21.09.2019

MERSİS NO :0313006170500017

FAALİYET DETAYI :aş ve mermerin kesilmesi, şekil verilmesi ve bitirilmesi (doğal taşlardan, mermerden, su mermerinden, travertenden, kayağantaşından levha/tabaka, kurna, lavabo, karo, kaldırım taşı, yapı taşı, mezar taşı, vb. imalatı dahil, süs eşyası hariç)

TİCARET SİCİL NO :4160

ODA SİCİL NO :005340

Firma Bilgileri

Firma Ünvanı DÖRTLER MOBİLYA,MERMERCİLİK VE AHŞAP PLASTİK DOĞRAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Mersis No 0313006170500017

Yetkili Kişi ---

Yetkili Kişi - Telefon Numarası 05394514430

Adres MARANGOZLAR SANAYİ SİTESİA BLOK NO:6EREĞLİ EREĞLİ/KONYA

Şehir KONYA / EREĞLİ

Telefon Numarası 0332 734 63 51

Web Adresi

Alt Kategoriler

“Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” 17/11/2020 tarih ve 31307 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Kanun çerçevesinde, Oda ve borsalara aidat borcu olan üyeler, borçlarını gecikme cezasız peşin olarak ödeyebilir veya gecikme cezasız olarak 6 taksitte ödemek üzere yapılandırabilirler. Yasadan faydalanmak isteyen üyelerin 28 Şubat 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe Müdürlüğüne dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Diğer Bilgiler:

1. Kanun 31/08/2020 ve daha önceki dönemlere ilişkin vadesi geçmiş aidat borçlarını kapsamaktadır. 2020 yılı aidatı 1. taksit  borçları da yasa kapsamındadır.

2. Kanun kapsamında taksitlendirilen aidatların 1. taksitleri 31 Mart 2021 tarihine kadar olmak üzere altı eşit taksitte ödenecektir.

3. Kanun kapsamında yapılandırılan aidatların taksit ödemeleri aylık olarak yapılır ve ödeme süresinde kısmen veya tamamen 1 taksitin ödenmemesi durumunda yapılandırma iptal edilir.

4. Üyelerimizin taksitlendirme imkanından faydalanabilmeleri için 28 Şubat 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe Müdürlüğüne kaşe ve imzalı dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir. (web sayfamızdan ve oda veznelerinden, matbu dilekçe temin edilebilir.)

5. Peşin ödeme yapmak isteyen üyelerimiz de 28/02/2021 tarihine kadar dilekçe ile müracaat ederek gecikme cezasız olarak borçlarının tamamını ödeyebilirler.

6. Vergi Mükellefiyeti sona erdiği halde Oda borsa kayıtları devam eden üyelerin vergi mükellefiyeti sona erdiği tarihten önceki borçları yapılandırma kapsamında olup, vergi mükellefiyeti sona erdikten sonraki aidat borçlarının asılları ve gecikme cezaları silinecektir.

EK : Yapılandırma Başvuru Dilekçesi