ER-GİM-PA EREĞLİ GIDA-İNŞAAT VE TEKSTİL TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ

Ana Sayfa » Firma Rehberi » 2. Meslek Grubu » ER-GİM-PA EREĞLİ GIDA-İNŞAAT VE TEKSTİL TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ
ER-GİM-PA EREĞLİ GIDA-İNŞAAT VE TEKSTİL TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ

Ref : ER-GİM-PA EREĞLİ GIDA-İNŞAAT VE TEKSTİL TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 02. MESLEK GRUBU Eklenme Tarihi : 21.09.2019

MERSİS NO:0336007816700012

FAALİYET DETAYI:Bakkal ve marketlerde yapılan perakende ticaret (belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda gıda, içecek veya tütün ağırlıklı perakende ticaret)

TİCARET SİCİL NO:4249

ODA SİCİL NO:5429

Firma Bilgileri

Firma Ünvanı ER-GİM-PA EREĞLİ GIDA-İNŞAAT VE TEKSTİL TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ

Mersis No 336007816700012

Yetkili Kişi

Yetkili Kişi - Telefon Numarası 05325602928-05337384550

Adres ETİ MAHALLESİ MEYDANBAŞI CADDESİ NO: 8B EREĞLİ/KONYA

Şehir KONYA / EREĞLİ

Telefon Numarası 712 56 85

Web Adresi

Alt Kategoriler

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/