GLOBAL NAKLİYE VE KOMİSYONCULUK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Ana Sayfa » Firma Rehberi » 11. Meslek Grubu » GLOBAL NAKLİYE VE KOMİSYONCULUK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
GLOBAL NAKLİYE VE KOMİSYONCULUK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Ref : GLOBAL NAKLİYE VE KOMİSYONCULUK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 11. MESLEK GRUBU Eklenme Tarihi : 21.09.2019

MERSİS NO:0396074912100001

FAALİYET DETAYI:Karayolu ile şehir içi yük taşımacılığı (gıda, sıvı, kuru yük, vb.) (gaz ve petrol ürünleri hariç)

TİCARET SİCİL NO:6963

ODA SİCİL NO:8102

Firma Bilgileri

Firma Ünvanı GLOBAL NAKLİYE VE KOMİSYONCULUK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Mersis No 0396074912100001

Yetkili Kişi

Yetkili Kişi - Telefon Numarası 05335270674 - 05335270674

Adres TALATPAŞA MAHALLESİ KAZIM KARABEKİR CAD. NO: 55/3 EREĞLİ/KONYA

Şehir KONYA / EREĞLİ

Telefon Numarası

Web Adresi

Alt Kategoriler

ODA AİDATLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU !!!

Sayın Üyemiz,

2020 yılı Oda aidatlarının (yıllık ve munzam) 1. ve 2. taksitlerinin son ödeme süresi; 30 Ekim 2020 Cuma günü saat 17:30’da sona erecektir.

ODA AİDATLARINIZI;

Son ödeme gününden sonra tahsil edilecek aidatlara gecikme zammı eklenerek (kanun gereği) tahsil edilecektir.

EREĞLİ KONYA TİCARET VE SANAYİ ODASI

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/