Ana Sayfa » Firma Rehberi » 8. Meslek Grubu » GÜLTEKİN KARDEŞLER GIDA MADDE LERİ DAYANIKLI EV EŞYALARI VE TEKSTİL SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Ref : GÜLTEKİN KARDEŞLER GIDA MADDE LERİ DAYANIKLI EV EŞYALARI VE TEKSTİL SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 08. MESLEK GRUBU Eklenme Tarihi : 21.09.2019

MERSİS NO:0423022294500014

FAALİYET DETAYI:Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda elektrikli olmayan ev aletleri ile çatal bıçak takımı, tabak-çanak, cam eşya, porselen ve çömlek ürünleri gibi züccaciye ürünlerinin perakende ticareti (metal tabak-çanak hariç)

TİCARET SİCİL NO:4901

ODA SİCİL NO:6072

Firma Bilgileri

Firma Ünvanı GÜLTEKİN KARDEŞLER GIDA MADDE LERİ DAYANIKLI EV EŞYALARI VE TEKSTİL SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Mersis No 0423022294500014

Yetkili Kişi

Yetkili Kişi - Telefon Numarası 05394738000

Adres Eski Buğday Pazarı CADDESİ NO: 8 EREĞLİ/KONYA

Şehir KONYA / EREĞLİ

Telefon Numarası 713 70 80

Web Adresi

Alt Kategoriler

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/