GÜNSEVENTARIM GIDA HAYVANCILIK NAKLİYE TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Ana Sayfa » Firma Rehberi » 2. Meslek Grubu » GÜNSEVENTARIM GIDA HAYVANCILIK NAKLİYE TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
GÜNSEVENTARIM GIDA HAYVANCILIK NAKLİYE TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Ref : GÜNSEVENTARIM GIDA HAYVANCILIK NAKLİYE TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 02. MESLEK GRUBU Eklenme Tarihi : 21.09.2019

MERSİS NO:0438059499400001

FAALİYET DETAYI:Kökleri, soğanları, yumruları tüketilen sebzelerin yetiştirilmesi (havuç, şalgam, sarımsak, soğan, arpacık soğan, pırasa ve diğer benzer sebzeler)

TİCARET SİCİL NO:7043

ODA SİCİL NO:8179

Firma Bilgileri

Firma Ünvanı GÜNSEVENTARIM GIDA HAYVANCILIK NAKLİYE TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Mersis No 0438059499400001

Yetkili Kişi

Yetkili Kişi - Telefon Numarası 05303913056

Adres HIDIRLI MAHALLESİ BESTEKAR MUSTAFA SEYRAN CAD. SILA SİT. B APT. NO: 11 B/_ EREĞLİ/KONYA

Şehir KONYA / EREĞLİ

Telefon Numarası

E-Mail alparslangunseven@hotmail.com

Web Adresi

Alt Kategoriler

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/