HAS GIDA MADDELERİ PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ EREĞLİ KONYA ŞUBESİ

Ana Sayfa » Firma Rehberi » 2. Meslek Grubu » HAS GIDA MADDELERİ PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ EREĞLİ KONYA ŞUBESİ
HAS GIDA MADDELERİ PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ EREĞLİ KONYA ŞUBESİ

Ref : HAS GIDA MADDELERİ PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ EREĞLİ KONYA ŞUBESİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 02. MESLEK GRUBU Eklenme Tarihi : 21.09.2019

MERSİS NO:0458001181000020

FAALİYET DETAYI:Belli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda gıda (dondurulmamış), içecek ve tütün toptan ticareti

TİCARET SİCİL NO:7044

ODA SİCİL NO:8080

Firma Bilgileri

Firma Ünvanı HAS GIDA MADDELERİ PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ EREĞLİ KONYA ŞUBESİ

Mersis No 0458001181000020

Yetkili Kişi