İLBEY LOJİSTİK,NAKLİYAT,TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Ana Sayfa » Firma Rehberi » 11. Meslek Grubu » İLBEY LOJİSTİK,NAKLİYAT,TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İLBEY LOJİSTİK,NAKLİYAT,TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Ref : İLBEY LOJİSTİK,NAKLİYAT,TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 11. MESLEK GRUBU Eklenme Tarihi : 21.09.2019

MERSİS NO:0005005078600001

FAALİYET DETAYI:Şehirler arası tarifeli kara yolu yolcu taşımacılığı (şehirler arası otobüs ve tramvay, şehirler arası personel ve okul servisleri, vb. dahil, şehir içi ve şehirler arası havaalanı servisleri ile şehir içi havaalanı otobüsleri hariç)

TİCARET SİCİL NO:6159

ODA SİCİL NO:7330

Firma Bilgileri

Firma Ünvanı İLBEY LOJİSTİK,NAKLİYAT,TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Mersis No 0005005078600001

Yetkili Kişi

Yetkili Kişi - Telefon Numarası 5309715353 - 5323178156

Adres ALPARSLAN MAHALLESİ ŞEHİT YÜZBAŞI ERCAN SOLAK SOKAK NO: 6 EREĞLİ/KONYA

Şehir KONYA / EREĞLİ

Telefon Numarası

E-Mail ilbeylojistik@hotmail.com

Web Adresi

Alt Kategoriler

ODA AİDATLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU !!!

Sayın Üyemiz,

2020 yılı Oda aidatlarının (yıllık ve munzam) 1. ve 2. taksitlerinin son ödeme süresi; 30 Ekim 2020 Cuma günü saat 17:30’da sona erecektir.

ODA AİDATLARINIZI;

Son ödeme gününden sonra tahsil edilecek aidatlara gecikme zammı eklenerek (kanun gereği) tahsil edilecektir.

EREĞLİ KONYA TİCARET VE SANAYİ ODASI

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/