İNCEDAL İNŞAAT TEKSTİL GIDA VE BEYAZ EŞYA TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ

Ana Sayfa » Firma Rehberi » 9. Meslek Grubu » İNCEDAL İNŞAAT TEKSTİL GIDA VE BEYAZ EŞYA TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ
İNCEDAL İNŞAAT TEKSTİL GIDA VE BEYAZ EŞYA TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ

Ref : İNCEDAL İNŞAAT TEKSTİL GIDA VE BEYAZ EŞYA TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 9.MESLEK GRUBU Eklenme Tarihi : 21.09.2019

MERSİS NO :0477003539400013

FAALİYET DETAYI :Çorap imalatı (örme ve tığ işi olan külotlu çorap, tayt çorap, kısa kadın çorabı, erkek çorabı, patik ve diğer çoraplar)

TİCARET SİCİL NO :4503

ODA SİCİL NO :005684

Firma Bilgileri

Firma Ünvanı İNCEDAL İNŞAAT TEKSTİL GIDA VE BEYAZ EŞYA TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ

Mersis No 0477003539400013

Yetkili Kişi ----

Yetkili Kişi - Telefon Numarası 05302115148 - 05322553847 - 05325721962

Adres HACIMUTAHİR MAHALLESİ RASİM EREL CADDESİ NO:2 EREĞLİ/KONYA

Şehir KONYA / EREĞLİ

Telefon Numarası 0332 712 39 59

E-Mail incedalcorap@hotmail.com

Web Adresi --

Alt Kategoriler

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/