Ana Sayfa » Firma Rehberi » 9. Meslek Grubu » İNCİ GİYİM-ELEKTİRİKLİ EV EŞYALARI-GIDA MADDELERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Ref : İNCİ GİYİM-ELEKTRİKLİ EV EŞYALARI-GIDA MADDELERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 9.MESLEK GRUBU Eklenme Tarihi : 21.09.2019

MERSİS NO: 0478008552500015

FAALİYET DETAYI :Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda diğer dış giyim perakende satışı (palto, kaban, anorak, takım elbise, ceket, pantolon, şort (tekstil kumaşından veya örgü ve tığ işi))

TİCARET SİCİL NO:4177

ODA SİCİL NO :005357

Firma Bilgileri

Firma Ünvanı İNCİ GİYİM-ELEKTİRİKLİ EV EŞYALARI-GIDA MADDELERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Mersis No 0478008552500015

Yetkili Kişi ---

Yetkili Kişi - Telefon Numarası 05426950372

Adres 1TESCİL ADRESİ SELÇUKLU MAHALLESİ YENİ ÇARŞI CADDESİ NO: 16/A EREĞLİ/KONYA

Şehir KONYA / EREĞLİ

Telefon Numarası --

Web Adresi --

Alt Kategoriler

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/