IŞIL AKTURAN SUV POWER SOLAR ELEKTRİK

Ana Sayfa » Firma Rehberi » 6. Meslek Grubu » IŞIL AKTURAN SUV POWER SOLAR ELEKTRİK
IŞIL AKTURAN     SUV POWER SOLAR ELEKTRİK

Ref : IŞIL AKTURAN SUV POWER SOLAR ELEKTRİK Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 6.MESLEK GRUBU Eklenme Tarihi : 21.09.2019

IŞIL AKTURAN    SUV POWER SOLAR ELEKTRİK

MERSİS NO:2472244104000010

FAALİYET DETAYI:Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda sıhhi tesisat ve ısıtma tesisatı malzemesi perakende ticareti (lavabo musluğu, vana, valf, tıkaç, t-parçaları, bağlantılar, vb. dahil) (kombiler ve radyatörler hariç)

TİCARET SİCİL NO:6870

ODA SİCİL NO:008011

Firma Bilgileri

Firma Ünvanı IŞIL AKTURAN SUV POWER SOLAR ELEKTRİK

Mersis No 2472244104000011

Yetkili Kişi

Yetkili Kişi - Telefon Numarası 05325273895

Adres ZİYA GÖKALP MAHALLESİ MEYDAN BAŞI CADDESİ SANAYİ YOLU ÜZERİ SOKAK NO: 75/5 EREĞLİ/KONYA

Şehir KONYA / EREĞLİ

Telefon Numarası

E-Mail supr.inverter@gmail.com

Web Adresi

Alt Kategoriler

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/