Ana Sayfa » Firma Rehberi » 10. Meslek Grubu » İSTANBUL OPTİK GÖZLÜKÇÜLÜK KONFEKSİYON-ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ SAN.VE TİC. LTD.ŞT

Ref : İSTANBUL OPTİK GÖZLÜKÇÜLÜK KONFEKSİYON-ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ SAN.VE TİC. LTD.ŞT Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 10.MESLEK GRUBU Eklenme Tarihi : 21.09.2019

İSTANBUL OPTİK GÖZLÜKÇÜLÜK KONFEKSİYON-ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ SAN.VE TİC. LTD.ŞTİ

MERSİS NO:0481009424500018

FAALİYET DETAYI:Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda gözlük, kontak lens, gözlük camı vb. perakende ticareti (gözlükçülerin hizmetleri)

TİCARET SİCİL NO:4268

ODA SİCİL NO:005449

Firma Bilgileri

Firma Ünvanı İSTANBUL OPTİK GÖZLÜKÇÜLÜK KONFEKSİYON-ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ SAN.VE TİC. LTD.ŞT

Mersis No 0481009424500018

Yetkili Kişi

Yetkili Kişi - Telefon Numarası 05324612299

Adres SELÇUKLU MAHALLESİ İNÖNÜ CADDE NO:45 A /- _ ADRES NO: 1620465904 OFİS VE İŞYERİ EREĞLİ/KONYA

Şehir KONYA / EREĞLİ

Telefon Numarası 03327100200

E-Mail bilgi@istanbuloptik.com.tr

Web Adresi

Alt Kategoriler

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/