KAMİL YAĞAR EREĞLİ OFSET MATBAA TANITIM VE REKLAM HİZMETLERİ

Ana Sayfa » Firma Rehberi » 8. Meslek Grubu » KAMİL YAĞAR EREĞLİ OFSET MATBAA TANITIM VE REKLAM HİZMETLERİ
KAMİL YAĞAR EREĞLİ OFSET MATBAA TANITIM VE REKLAM HİZMETLERİ

Ref : KAMİL YAĞAR EREĞLİ OFSET MATBAA TANITIM VE REKLAM HİZMETLERİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 08. MESLEK GRUBU Eklenme Tarihi : 21.09.2019

MERSİS NO:1523056406200015

FAALİYET DETAYI:Ansiklopedi, sözlük, kitap, kitapçık, müzik eserleri ve müzik el yazmaları, atlas, harita vb. basım hizmetleri

TİCARET SİCİL NO:6737

ODA SİCİL NO:7880

Firma Bilgileri

Firma Ünvanı KAMİL YAĞAR EREĞLİ OFSET MATBAA TANITIM VE REKLAM HİZMETLERİ

Mersis No 1523056406200015

Yetkili Kişi

Yetkili Kişi - Telefon Numarası 05558079562

Adres SELÇUKLU MAHALLESİ KONUKLAR SOKAK NO: 20 EREĞLİ/KONYA

Şehir KONYA / EREĞLİ

Telefon Numarası 3327101496

Web Adresi

Alt Kategoriler

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/