NADİR PAKSOY PAKSOY MÜTEAHHİTLİK MÜHENDİSLİK MİMARLIK OFİSİ

Ana Sayfa » Firma Rehberi » 5. Meslek Grubu » NADİR PAKSOY PAKSOY MÜTEAHHİTLİK MÜHENDİSLİK MİMARLIK OFİSİ
NADİR PAKSOY PAKSOY MÜTEAHHİTLİK MÜHENDİSLİK MİMARLIK OFİSİ

Ref : NADİR PAKSOY PAKSOY MÜTEAHHİTLİK MÜHENDİSLİK MİMARLIK OFİSİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 05. MESLEK GRUBU Eklenme Tarihi : 21.09.2019

NADİR PAKSOY  PAKSOY MÜTEAHHİTLİK MÜHENDİSLİK MİMARLIK OFİSİ

MERSİS NO:5062638390200015

FAALİYET DETAYI:İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı)

TİCARET SİCİL NO:6273

ODA SİCİL NO:7443

Firma Bilgileri

Firma Ünvanı NADİR PAKSOY PAKSOY MÜTEAHHİTLİK MÜHENDİSLİK MİMARLIK OFİSİ

Mersis No 5062638390200015

Yetkili Kişi

Yetkili Kişi - Telefon Numarası 05327413388

Adres PİR ÖMER MAHALLESİ ÜÇGÖZ CADDESİ NO:7 EREĞLİ/KONYA

Şehir KONYA / EREĞLİ

Telefon Numarası 712 16 10

Web Adresi

Alt Kategoriler

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/