ÖKSÜZLER DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ TİCARET LTD ŞTİ

Ana Sayfa » Firma Rehberi » 8. Meslek Grubu » ÖKSÜZLER DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ TİCARET LTD ŞTİ
ÖKSÜZLER DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ TİCARET LTD ŞTİ

Ref : ÖKSÜZLER DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ TİCARET LTD ŞTİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 08. MESLEK GRUBU Eklenme Tarihi : 21.09.2019

ÖKSÜZLER DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ.

MERSİS NO:0653041175600011

FAALİYET DETAYI:Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda beyaz eşya ve elektrikli küçük ev aleti perakende ticareti (buzdolabı, çamaşır makinesi, su ısıtıcı, vantilatör, davlumbaz, tost makinesi, mutfak robotu, vb.) (radyo, televizyon ve fotoğrafçılık ürünleri hariç)

TİCARET SİCİL NO:5926

ODA SİCİL NO:7097

Firma Bilgileri

Firma Ünvanı ÖKSÜZLER DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ TİCARET LTD ŞTİ

Mersis No 0653041175600011

Yetkili Kişi

Yetkili Kişi - Telefon Numarası

Adres RASİM EREL CADDESİ NO: 7 EREĞLİ/KONYA

Şehir KONYA / EREĞLİ

Telefon Numarası 7133294

Web Adresi

Alt Kategoriler

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/