ÖZ DOĞANLAR YAPI İNŞAAT NAKLİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Ana Sayfa » Firma Rehberi » 6. Meslek Grubu » ÖZ DOĞANLAR YAPI İNŞAAT NAKLİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
ÖZ DOĞANLAR YAPI İNŞAAT NAKLİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Ref : ÖZ DOĞANLAR YAPI İNŞAAT NAKLİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 6.MESLEK GRUBU Eklenme Tarihi : 21.09.2019

MERSİS NO:0662118005800001

FAALİYET DETAYI:Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda çimento, alçı, harç, kireç, tuğla, kiremit, briket, taş, kum, çakıl vb. inşaat malzemeleri perakende ticareti

TİCARET SİCİL NO:7022

ODA SİCİL NO:008158

Firma Bilgileri

Firma Ünvanı ÖZ DOĞANLAR YAPI İNŞAAT NAKLİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Mersis No 0662118005800001

Yetkili Kişi

Yetkili Kişi - Telefon Numarası 05337114909

Adres PİRÖMER MAHALLESİ ÖĞRETMEN İBRAHİM CANEVİ SK. NO: 12/_ EREĞLİ/KONYA

Şehir KONYA / EREĞLİ

Telefon Numarası

Web Adresi

Alt Kategoriler

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/