Ana Sayfa » Firma Rehberi » 11. Meslek Grubu » ÖZTEKİN NAKLİYAT AKARYAKIT TAŞIMACILĞI TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞTİ.

Ref : ÖZTEKİN NAKLİYAT AKARYAKIT TAŞIMACILĞI TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞTİ. Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 11. MESLEK GRUBU Eklenme Tarihi : 21.09.2019

MERSİS NO:0707004979300017

FAALİYET DETAYI:Kara yolu ile şehirler arası yük taşımacılığı (gıda, sıvı, kuru yük, vb.) (gaz ve petrol ürünleri hariç)

TİCARET SİCİL NO:4480

ODA SİCİL NO:5659

Firma Bilgileri

Firma Ünvanı ÖZTEKİN NAKLİYAT AKARYAKIT TAŞIMACILĞI TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞTİ.

Mersis No 0707004979300017

Yetkili Kişi

Yetkili Kişi - Telefon Numarası 05333542218 - 05368790831

Adres BELKAYA MAHALLESİ NO: 5/1 EREĞLİ/KONYA

Şehir KONYA / EREĞLİ

Telefon Numarası 726 41 46

Web Adresi

Alt Kategoriler

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/