S.S.BEYÖREN KÖYÜ SULAMA KOOPERATİFİ

Ana Sayfa » Firma Rehberi » 1. Meslek Grubu » S.S.BEYÖREN KÖYÜ SULAMA KOOPERATİFİ
S.S.BEYÖREN KÖYÜ SULAMA KOOPERATİFİ

Ref : S.S.BEYÖREN KÖYÜ SULAMA KOOPERATİFİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 1.MESLEK GRUBU Eklenme Tarihi : 21.09.2019

MERSİS NO :0824002998700001

FAALİYET DETAYI:Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri

TİCARET SİCİL NO: 3729

ODA SİCİL NO: 004906

Firma Bilgileri

Firma Ünvanı S.S.BEYÖREN KÖYÜ SULAMA KOOPERATİFİ

Mersis No 0824002998700001

Yetkili Kişi ---

Yetkili Kişi - Telefon Numarası 05373917327 - 05367805716

Adres BEYÖREN MAHALLESİ KOOPERATİF BİNASI

Şehir KONYA / EREĞLİ

Telefon Numarası --

Web Adresi --

Alt Kategoriler

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/