S.S.EREĞLİ KONYA ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ

Ana Sayfa » Firma Rehberi » 12. Meslek Grubu » S.S.EREĞLİ KONYA ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ
S.S.EREĞLİ KONYA ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ

Ref : S.S.EREĞLİ KONYA ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 12.MESLEK GRUBU Eklenme Tarihi : 21.09.2019

MERSİS NO :0380005449200016

FAALİYET DETAYI : Esnaf ve sanatkarlar kredi kefalet kooperatiflerinin kredi aracılık faaliyetleri ile kredi garanti fonunun faaliyetleri

TİCARET SİCİL NO :770

ODA SİCİL NO :001773

Firma Bilgileri

Firma Ünvanı S.S.EREĞLİ KONYA ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ

Mersis No 0380005449200016

Yetkili Kişi ---

Yetkili Kişi - Telefon Numarası ---

Adres SELÇUKLU MAHALLESİ İNÖNÜ CADDESİ NO:47/101 EREĞLİ/KONYA

Şehir KONYA / EREĞLİ

Telefon Numarası 0332 713 12 00

Web Adresi

Alt Kategoriler

“Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” 17/11/2020 tarih ve 31307 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Kanun çerçevesinde, Oda ve borsalara aidat borcu olan üyeler, borçlarını gecikme cezasız peşin olarak ödeyebilir veya gecikme cezasız olarak 6 taksitte ödemek üzere yapılandırabilirler. Yasadan faydalanmak isteyen üyelerin 28 Şubat 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe Müdürlüğüne dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Diğer Bilgiler:

1. Kanun 31/08/2020 ve daha önceki dönemlere ilişkin vadesi geçmiş aidat borçlarını kapsamaktadır. 2020 yılı aidatı 1. taksit  borçları da yasa kapsamındadır.

2. Kanun kapsamında taksitlendirilen aidatların 1. taksitleri 31 Mart 2021 tarihine kadar olmak üzere altı eşit taksitte ödenecektir.

3. Kanun kapsamında yapılandırılan aidatların taksit ödemeleri aylık olarak yapılır ve ödeme süresinde kısmen veya tamamen 1 taksitin ödenmemesi durumunda yapılandırma iptal edilir.

4. Üyelerimizin taksitlendirme imkanından faydalanabilmeleri için 28 Şubat 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe Müdürlüğüne kaşe ve imzalı dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir. (web sayfamızdan ve oda veznelerinden, matbu dilekçe temin edilebilir.)

5. Peşin ödeme yapmak isteyen üyelerimiz de 28/02/2021 tarihine kadar dilekçe ile müracaat ederek gecikme cezasız olarak borçlarının tamamını ödeyebilirler.

6. Vergi Mükellefiyeti sona erdiği halde Oda borsa kayıtları devam eden üyelerin vergi mükellefiyeti sona erdiği tarihten önceki borçları yapılandırma kapsamında olup, vergi mükellefiyeti sona erdikten sonraki aidat borçlarının asılları ve gecikme cezaları silinecektir.

EK : Yapılandırma Başvuru Dilekçesi