S.S.ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ MOTORLU TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ

Ana Sayfa » Firma Rehberi » 11. Meslek Grubu » S.S.ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ MOTORLU TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ
S.S.ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ MOTORLU TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ

Ref : S.S.ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ MOTORLU TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 11. MESLEK GRUBU Eklenme Tarihi : 21.09.2019

MERSİS NO:0685009110000011

FAALİYET DETAYI:Halk otobüsü/otobüs ile yapılan şehir içi ve banliyö yolcu taşımacılığı

TİCARET SİCİL NO:4495

ODA SİCİL NO:5675

Firma Bilgileri

Firma Ünvanı S.S.ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ MOTORLU TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ

Mersis No 0685009110000011

Yetkili Kişi

Yetkili Kişi - Telefon Numarası

Adres BARBAROS MAHALLESİ ESKİ KARAMAN CADDE NO:187 /3 _ ADRES NO: 1824161473 MESKEN EREĞLİ/KONYA

Şehir KONYA / EREĞLİ

Telefon Numarası

Web Adresi

Alt Kategoriler

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/