Ana Sayfa » Firma Rehberi » 11. Meslek Grubu » ŞAHİN NAKLİYAT,SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ VE ORGANİZE HAYVANCILIK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKET

Ref : ŞAHİN NAKLİYAT,SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ VE ORGANİZE HAYVANCILIK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKET Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 11. MESLEK GRUBU Eklenme Tarihi : 21.09.2019

ŞAHİN NAKLİYAT,SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ VE ORGANİZE HAYVANCILIK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

MERSİS NO:0706003642800017

FAALİYET DETAYI:Kara yolu ile şehirler arası yük taşımacılığı (gıda, sıvı, kuru yük, vb.) (gaz ve petrol ürünleri hariç)

TİCARET SİCİL NO:4214

ODA SİCİL NO:5394

Firma Bilgileri

Firma Ünvanı ŞAHİN NAKLİYAT,SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ VE ORGANİZE HAYVANCILIK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKET

Mersis No 0706003642800017

Yetkili Kişi

Yetkili Kişi - Telefon Numarası 05306680281

Adres YENİ BAĞLAR MAHALLESİ ARMAĞANLI CADDESİ NO: 77/1 EREĞLİ/KONYA

Şehir KONYA / EREĞLİ

Telefon Numarası 712 05 96

Web Adresi

Alt Kategoriler

“Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” 17/11/2020 tarih ve 31307 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Kanun çerçevesinde, Oda ve borsalara aidat borcu olan üyeler, borçlarını gecikme cezasız peşin olarak ödeyebilir veya gecikme cezasız olarak 6 taksitte ödemek üzere yapılandırabilirler. Yasadan faydalanmak isteyen üyelerin 28 Şubat 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe Müdürlüğüne dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Diğer Bilgiler:

1. Kanun 31/08/2020 ve daha önceki dönemlere ilişkin vadesi geçmiş aidat borçlarını kapsamaktadır. 2020 yılı aidatı 1. taksit  borçları da yasa kapsamındadır.

2. Kanun kapsamında taksitlendirilen aidatların 1. taksitleri 31 Mart 2021 tarihine kadar olmak üzere altı eşit taksitte ödenecektir.

3. Kanun kapsamında yapılandırılan aidatların taksit ödemeleri aylık olarak yapılır ve ödeme süresinde kısmen veya tamamen 1 taksitin ödenmemesi durumunda yapılandırma iptal edilir.

4. Üyelerimizin taksitlendirme imkanından faydalanabilmeleri için 28 Şubat 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe Müdürlüğüne kaşe ve imzalı dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir. (web sayfamızdan ve oda veznelerinden, matbu dilekçe temin edilebilir.)

5. Peşin ödeme yapmak isteyen üyelerimiz de 28/02/2021 tarihine kadar dilekçe ile müracaat ederek gecikme cezasız olarak borçlarının tamamını ödeyebilirler.

6. Vergi Mükellefiyeti sona erdiği halde Oda borsa kayıtları devam eden üyelerin vergi mükellefiyeti sona erdiği tarihten önceki borçları yapılandırma kapsamında olup, vergi mükellefiyeti sona erdikten sonraki aidat borçlarının asılları ve gecikme cezaları silinecektir.

EK : Yapılandırma Başvuru Dilekçesi