SAN TARIM ÜRÜNLERİ-HAYVANCILIK VE KUYUMCULUK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Ana Sayfa » Firma Rehberi » 10. Meslek Grubu » SAN TARIM ÜRÜNLERİ-HAYVANCILIK VE KUYUMCULUK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
SAN TARIM ÜRÜNLERİ-HAYVANCILIK VE KUYUMCULUK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Ref : SAN TARIM ÜRÜNLERİ-HAYVANCILIK VE KUYUMCULUK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 10.MESLEK GRUBU Eklenme Tarihi : 21.09.2019

MERSİS NO:0742005822700018

FAALİYET DETAYI:Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda altın ve diğer değerli metallerden takı, eşya ve mücevherat perakende ticareti (kuyumculuk ürünleri perakende ticareti dahil, gümüşten olanlar hariç)

TİCARET SİCİL NO:4252

ODA SİCİL NO:005432

Firma Bilgileri

Firma Ünvanı SAN TARIM ÜRÜNLERİ-HAYVANCILIK VE KUYUMCULUK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Mersis No 0742005822700018

Yetkili Kişi

Yetkili Kişi - Telefon Numarası 05326007830

Adres Boyacıali MAHALLESİ Eski Kasaphane CADDESİ NO: 38 EREĞLİ/KONYA

Şehir KONYA / EREĞLİ

Telefon Numarası 03317137323

E-Mail fatih_san@hotmail.com

Web Adresi

Alt Kategoriler

“Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” 17/11/2020 tarih ve 31307 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Kanun çerçevesinde, Oda ve borsalara aidat borcu olan üyeler, borçlarını gecikme cezasız peşin olarak ödeyebilir veya gecikme cezasız olarak 6 taksitte ödemek üzere yapılandırabilirler. Yasadan faydalanmak isteyen üyelerin 28 Şubat 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe Müdürlüğüne dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Diğer Bilgiler:

1. Kanun 31/08/2020 ve daha önceki dönemlere ilişkin vadesi geçmiş aidat borçlarını kapsamaktadır. 2020 yılı aidatı 1. taksit  borçları da yasa kapsamındadır.

2. Kanun kapsamında taksitlendirilen aidatların 1. taksitleri 31 Mart 2021 tarihine kadar olmak üzere altı eşit taksitte ödenecektir.

3. Kanun kapsamında yapılandırılan aidatların taksit ödemeleri aylık olarak yapılır ve ödeme süresinde kısmen veya tamamen 1 taksitin ödenmemesi durumunda yapılandırma iptal edilir.

4. Üyelerimizin taksitlendirme imkanından faydalanabilmeleri için 28 Şubat 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe Müdürlüğüne kaşe ve imzalı dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir. (web sayfamızdan ve oda veznelerinden, matbu dilekçe temin edilebilir.)

5. Peşin ödeme yapmak isteyen üyelerimiz de 28/02/2021 tarihine kadar dilekçe ile müracaat ederek gecikme cezasız olarak borçlarının tamamını ödeyebilirler.

6. Vergi Mükellefiyeti sona erdiği halde Oda borsa kayıtları devam eden üyelerin vergi mükellefiyeti sona erdiği tarihten önceki borçları yapılandırma kapsamında olup, vergi mükellefiyeti sona erdikten sonraki aidat borçlarının asılları ve gecikme cezaları silinecektir.

EK : Yapılandırma Başvuru Dilekçesi