Ana Sayfa » Firma Rehberi » 3. Meslek Grubu » SERRA TARIM ÜRÜNLERİ GIDA VE KİMYEVİ GÜBRE İTH.İHR.SAN.VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Ref : SERRA TARIM ÜRÜNLERİ GIDA VE KİMYEVİ GÜBRE İTH.İHR.SAN.VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 3.MESLEK GRUBU Eklenme Tarihi : 21.09.2019

MERSİS NO:0763047317500014

FALİYET DETAYI: Tahıl toptan ticareti (buğday, arpa, çavdar, yulaf, mısır, çeltik vb.)

TİCARET SİCİL NO: 5208

ODA SİCİL NO:006375

Firma Bilgileri

Firma Ünvanı SERRA TARIM ÜRÜNLERİ GIDA VE KİMYEVİ GÜBRE İTH.İHR.SAN.VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Mersis No 0763047317500014

Yetkili Kişi

Yetkili Kişi - Telefon Numarası 5076419967 - 5423328351

Adres ZİYA GÖKALP MAH.ADANA CAD.YENİ BUĞDAY PAZARI NO:269/35 KONYA EREĞLİ

Şehir KONYA / EREĞLİ

Telefon Numarası 03327133311

Web Adresi

Alt Kategoriler

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/