T.C.ZİRAAT BANKASI A.Ş. EREĞLİ ŞUBESİ

Ana Sayfa » Firma Rehberi » 12. Meslek Grubu » T.C.ZİRAAT BANKASI A.Ş. EREĞLİ ŞUBESİ
T.C.ZİRAAT BANKASI A.Ş. EREĞLİ ŞUBESİ

Ref : T.C.ZİRAAT BANKASI A.Ş. EREĞLİ ŞUBESİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 12.MESLEK GRUBU Eklenme Tarihi : 21.09.2019

MERSİS NO :0879000900200001

FAALİYET DETAYI :Bankaların faaliyetleri (katılım bankaları, tasarruf bankaları, kredi birlikleri vb. dahil, merkez bankası ve yatırım bankaları hariç)

TİCARET SİCİL NO :101

ODA SİCİL NO :000381

Firma Bilgileri

Firma Ünvanı T.C.ZİRAAT BANKASI A.Ş. EREĞLİ ŞUBESİ

Mersis No 0879000900200001

Yetkili Kişi --

Yetkili Kişi - Telefon Numarası --

Adres İstasyon CADDESİ EREĞLİ/KONYA

Şehir KONYA / EREĞLİ

Telefon Numarası 0332 713 10 81

Web Adresi

Alt Kategoriler

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/