Ana Sayfa » Firma Rehberi » 8. Meslek Grubu » TOKUŞ DAĞITIM GIDA REKLAM İNŞAAT EMLAK TÜKETİM MALLARI PAZARLAMA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ EREĞLİ KONYA ŞUBESİ

Ref : TOKUŞ DAĞITIM GIDA REKLAM İNŞAAT EMLAK TÜKETİM MALLARI PAZARLAMA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ EREĞLİ KONYA ŞUBESİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 08. MESLEK GRUBU Eklenme Tarihi : 21.09.2019

MERSİS NO:0849009528400012

FAALİYET DETAYI:Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda beyaz eşya ve elektrikli küçük ev aleti perakende ticareti (buzdolabı, çamaşır makinesi, su ısıtıcı, vantilatör, davlumbaz, tost makinesi, mutfak robotu, vb.) (radyo, televizyon ve fotoğrafçılık ürünleri hariç)

TİCARET SİCİL NO:5989

ODA SİCİL NO:7160

Firma Bilgileri

Firma Ünvanı TOKUŞ DAĞITIM GIDA REKLAM İNŞAAT EMLAK TÜKETİM MALLARI PAZARLAMA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ EREĞLİ KONYA ŞUBESİ

Mersis No 0849009528400012

Yetkili Kişi

Yetkili Kişi - Telefon Numarası 05056421609

Adres PİRÖMER MAHALLESİ ÜÇGÖZ CADDESİ NO: 14 EREĞLİ/KONYA

Şehir KONYA / EREĞLİ

Telefon Numarası 713 56 23

Web Adresi

Alt Kategoriler

“Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” 17/11/2020 tarih ve 31307 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Kanun çerçevesinde, Oda ve borsalara aidat borcu olan üyeler, borçlarını gecikme cezasız peşin olarak ödeyebilir veya gecikme cezasız olarak 6 taksitte ödemek üzere yapılandırabilirler. Yasadan faydalanmak isteyen üyelerin 28 Şubat 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe Müdürlüğüne dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Diğer Bilgiler:

1. Kanun 31/08/2020 ve daha önceki dönemlere ilişkin vadesi geçmiş aidat borçlarını kapsamaktadır. 2020 yılı aidatı 1. taksit  borçları da yasa kapsamındadır.

2. Kanun kapsamında taksitlendirilen aidatların 1. taksitleri 31 Mart 2021 tarihine kadar olmak üzere altı eşit taksitte ödenecektir.

3. Kanun kapsamında yapılandırılan aidatların taksit ödemeleri aylık olarak yapılır ve ödeme süresinde kısmen veya tamamen 1 taksitin ödenmemesi durumunda yapılandırma iptal edilir.

4. Üyelerimizin taksitlendirme imkanından faydalanabilmeleri için 28 Şubat 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe Müdürlüğüne kaşe ve imzalı dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir. (web sayfamızdan ve oda veznelerinden, matbu dilekçe temin edilebilir.)

5. Peşin ödeme yapmak isteyen üyelerimiz de 28/02/2021 tarihine kadar dilekçe ile müracaat ederek gecikme cezasız olarak borçlarının tamamını ödeyebilirler.

6. Vergi Mükellefiyeti sona erdiği halde Oda borsa kayıtları devam eden üyelerin vergi mükellefiyeti sona erdiği tarihten önceki borçları yapılandırma kapsamında olup, vergi mükellefiyeti sona erdikten sonraki aidat borçlarının asılları ve gecikme cezaları silinecektir.

EK : Yapılandırma Başvuru Dilekçesi