Ana Sayfa » Firma Rehberi » 8. Meslek Grubu » TOKUŞ DAĞITIM GIDA REKLAM İNŞAAT EMLAK TÜKETİM MALLARI PAZARLAMA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ EREĞLİ KONYA ŞUBESİ

Ref : TOKUŞ DAĞITIM GIDA REKLAM İNŞAAT EMLAK TÜKETİM MALLARI PAZARLAMA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ EREĞLİ KONYA ŞUBESİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 08. MESLEK GRUBU Eklenme Tarihi : 21.09.2019

MERSİS NO:0849009528400012

FAALİYET DETAYI:Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda beyaz eşya ve elektrikli küçük ev aleti perakende ticareti (buzdolabı, çamaşır makinesi, su ısıtıcı, vantilatör, davlumbaz, tost makinesi, mutfak robotu, vb.) (radyo, televizyon ve fotoğrafçılık ürünleri hariç)

TİCARET SİCİL NO:5989

ODA SİCİL NO:7160

Firma Bilgileri

Firma Ünvanı TOKUŞ DAĞITIM GIDA REKLAM İNŞAAT EMLAK TÜKETİM MALLARI PAZARLAMA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ EREĞLİ KONYA ŞUBESİ

Mersis No 0849009528400012

Yetkili Kişi

Yetkili Kişi - Telefon Numarası 05056421609

Adres PİRÖMER MAHALLESİ ÜÇGÖZ CADDESİ NO: 14 EREĞLİ/KONYA

Şehir KONYA / EREĞLİ

Telefon Numarası 713 56 23

Web Adresi

Alt Kategoriler

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/