UZUNDERE NAKLİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Ana Sayfa » Firma Rehberi » 11. Meslek Grubu » UZUNDERE NAKLİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
UZUNDERE NAKLİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Ref : UZUNDERE NAKLİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 11. MESLEK GRUBU Eklenme Tarihi : 21.09.2019

MERSİS NO:0642001515100001

FAALİYET DETAYI:Kara yolu ile şehirler arası yük taşımacılığı (gıda, sıvı, kuru yük, vb.) (gaz ve petrol ürünleri hariç)

TİCARET SİCİL NO:5937

ODA SİCİL NO:7108

Firma Bilgileri

Firma Ünvanı UZUNDERE NAKLİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Mersis No 0642001515100001

Yetkili Kişi

Yetkili Kişi - Telefon Numarası 05337322537

Adres ATATÜRK MAHALLESİ AKAR SOKAK NO: 30 EREĞLİ/KONYA

Şehir KONYA / EREĞLİ

Telefon Numarası 726 40 58

Web Adresi

Alt Kategoriler

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/