Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özkoç’tan Ramazan Bayramı Mesajı

Ana Sayfa » Haberler » Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özkoç’tan Ramazan Bayramı Mesajı

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (ERTSO)Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Mahmut Özkoç,Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak ERTSO üyelerinin,halkımızın ve tüm İslam Alemi’nin Ramazan Bayramını kutladı.

Bayramlar, dini ve milli duyguların perçinleştiği, dargınlıkların ve kırgınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı, milletleri var eden milli birlik ve beraberlik duygusunun güçlendiği önemli günlerdir.

Bizi biz yapan değerlerin,yardımlaşma ve dayanışma duygularının yaşandığı bir Ramazan ayını daha uğurlarken Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluğunu yaşamaktayız.

Bu anlamlı bayramın milletimiz ve ülkemiz için dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle;üyelerimizin,halkımızın ve tüm İslam Alemi’nin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar geçirmeyi temenni ediyorum.

Mahmut ÖZKOÇ

ODA AİDATLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU !!!

Sayın Üyemiz,

2020 yılı Oda aidatlarının (yıllık ve munzam) 1. ve 2. taksitlerinin son ödeme süresi; 30 Ekim 2020 Cuma günü saat 17:30’da sona erecektir.

ODA AİDATLARINIZI;

Son ödeme gününden sonra tahsil edilecek aidatlara gecikme zammı eklenerek (kanun gereği) tahsil edilecektir.

EREĞLİ KONYA TİCARET VE SANAYİ ODASI

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/