1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun

Ana Sayfa » Haberler » 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun

Emek ve Dayanışma Günü, ülkenin gücüne önemli katkılar sağlayan gelişen, büyüyen ve yükselen Türkiye’nin en büyük destekçisi çalışanlardır.

Bütün dünya ülkelerinde olduğu gibi, ülkemiz de gücünü üreten kesimden almaktadır. Tarımda, sanayide, bilimde, teknolojide, sağlıkta, hizmet sektöründe ve hayatın her alanında üretenler sayesinde toplumların refah düzeyleri yükselmektedir.

Yaptıkları çalışmalarla kaynaklarımızı ürüne dönüştüren işçilerimiz, ülkemizin kalkınmasında önemli rol almaktadırlar. Bizler toplum olarak, emeğin ve alın terinin kutsal sayıldığı, adaletli paylaşım, dayanışma ve güç birliğinin esas alındığı bir kültür ve medeniyetin mensuplarıyız. Emek ve alın teriyle ülkemizin büyümesi ve kalkınmasında önemli rol oynayan işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun.

Mahmut ÖZKOÇ