2022 Moda Gaziantep Fuarı

Ana Sayfa » Duyurular » 2022 Moda Gaziantep Fuarı

TUYAP Tüm Fuarcılık yapım anonim Şirketi tarafından Gaziantep valiliği ,Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Sanayi Odası, Gaziantep Ticaret Odası, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri, Moda ve Hazır Giyim Federasyonu destekleri beraberinde Penye Konfeksiyon ve imalat Hazır Giyim Derneği iş birliği ile hazırlanan, Moda Gaziantep, Gaziantep Penye Tekstil Hazır Giyim, Aksesuarları kumaş ve yan sanayileri Fuarı,19-22 Aralık 2022 tarihinde Gaziantep-Ortadoğu Fuar merkezinde düzenlenecektir. Fuara ait detaylı bilgi Davetiye_Moda_Gaziantep_2022 (1)

Yıllık Aidat ve Munzam Aidat

Ödeme Süreleri

5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu’nun 50. Maddesine istinaden, Üyelerimizin yıllık ve munzam aidatlarını Haziran ve Ekim aylarında iki eşit taksitle ödeyebilecekleri ifade edilmiştir.

Üyelerimizin herhangi bir cezai müeyyideye kalmamaları için aidatlarını gününde ödemeleri önemle duyurulur.

Son Ödeme Tarihleri;

1. Taksit 30.06.2022