30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun

Ana Sayfa » Haberler » 30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun

Tarihimizin  önemli dönüm noktalarından biri olan bağımsızlık inancımızı, hür yaşama kararlılığımızı tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiğimiz ve Milletimizin şanlı ordumuz ile birlikte yazdığı kahramanlık destanı olan 30 Ağustos Zafer Bayramının 98. yıl dönümünü, millet olarak hep birlikte kutlamanın mutluluğunu  yaşamaktayız.

Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne yönelik saldırılara karşı geçmişten aldığımız ilhamla, milli birlik ve beraberlik içerisinde bugünde aynı azim ve kararlılığı sürdürmekteyiz.

Bu  duygu ve düşüncelerle;
Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bizlere armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden  tüm aziz şehitlerimizi , kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, aziz milletimizin ve şanlı ordumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.

Mahmut ÖZKOÇ