Konya Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Web Sitesine Hoşgeldiniz

E-Posta : konyaereglitso@tobb.org.tr

Telefon : 0332 713 10 73

DEMİRELLER AKARYAKIT NAKLİYAT TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ BAŞARI HİKAYESİ

Ana Sayfa » Başarı Hikayeleri » DEMİRELLER AKARYAKIT NAKLİYAT TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ BAŞARI HİKAYESİ

DEMİRELLER AKARYAKIT NAKLİYAT TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ BAŞARI HİKAYESİ

1959’dan bu yana faaliyet gösteren Demireller Akaryakıt  Nakliyat Ticaret ve  Sanayi Limited Şirketi ;

1959 yılında Konya Ereğli’de bir akaryakıt istasyonu ile hizmet vermeye başlayan aile şirketi olarak kurulan “Demireller” müşterilerine verdiği güven ve kalite ile çok kısa bir süre içerisinde gelişmeye ve büyümeye başladı. Yatırımlarına Konya Ereğli’de başlayan Demireller aile şirketi bu bölgede stratejik iş kollarını her geçen gün daha fazla büyüterek; 1964 yılında Ulukışla mevkinde Çakmak İstasyonunu, 1990 yılında Konya Ereğli’de Anıt istasyonunu, 2004 yılında Konya Ereğli’de Ziya Gökalp istasyonunu hizmete sundu. Akaryakıt istasyonlarının yanı sıra akaryakıt ürünleri, lastik ve R-1 belgesine sahip araç filosu ile hizmet alanlarını genişletti.

Demireller’in ikinci kuşak yöneticileri; geleceği gören, gelişme açık, teknolojiyi takip eden ve yenilikçi vizyonlarıyla 2001 yılında yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek boksit ve manyezit madenleri ile bölge ve Türkiye ekonomisine önemli katkı sağlayan Demireller Madencilik şirketini kurdu. Takım çalışması ve geleceğe yönelik vizyonları ile kısa süre içerisinde boksit üretimi ve satışında Türkiye’de lider pozisyona gelmesini sağladı. Demireller madencilik yurt içi satışlarının yanı sıra bir çok ülkeye’de ihracat gerçekleştirmektedir.

2008 yılında inşası tamamlanan T.C. Turizm Bakanlığı’na bağlı Demireller Yol Boyu Dinlenme Tesisini ve Çok Amaçlı Salonlarını hizmete sundu. Bölgedeki yatırımlarında kaliteli hizmete önem veren Demireller EN ISO 2200 : 2005, EN ISO 9001 : 2008 Kalite Yönetim Sistem Belgeleriyle; 250 kişilik kapasiteli Dinlenme Tesisi ve 1.000 kişilik kapasiteli Çok Amaçlı Salon’u ile hizmetine devam etmektedir. Günde ortalama 2.500 kişinin mola noktası olan Konya Ereğli Demireller Yol Boyu Dinlenme Tesisine ek olarak 2012 yılında Mirel Et Mangal’ı hizmete sundu.

Hizmet sektöründe yatırımlarını devam ettiren Demireller, 2012 yılında Konya Ereğli bölgesinde dört yıldızlı hotel projesine başladı. 2014 yılında Ereğli merkezde bulunan bölgenin en yeni ve en konforlu oteli olan dört yıldızlı Mirel Hoteli hizmete sundu. 7 Katlı ve 65 odadan oluşan Mirel Hotel içerisinde; Toplantı Salonu, Teras Restaurant ve 100 kişi kapasiteli A La Carte Restaurant bulunmaktadır.

Demireller, 2016 yılında Niğde Ulukışla Başmakçı Dinlenme Tesislerini hizmete sundu.

Demireller ve alt şirketlerinin sahip olduğu tevazu, insana saygı ve halka yakınlık öz değerlerinin bir parçası olarak tüm faaliyetlerinde çevreci sorumluluk bilinciyle hareket etmeyi yönetim anlayışının temel ve değişmez unsurlarından biri olarak kabul eder. Bu çerçevede Demirelleri oluşturan tüm şirketlerimizin faaliyetlerinin ekonomik, sosyal ve çevresel etkilerini sorumluluk anlayışı içinde yönetmelerini ve toplumu geliştirmeyi öncelikli olarak gündemlerinde tutmalarını bekleriz. Sürdürülebilirlik, sorumluluk anlayışımızın kapsamını iş faaliyetlerimiz ve onların etkileriyle sınırlı görmeyiz. Sürdürülebilirlik, sorumluluk anlayışımızı ve bu konudaki önceliklerimizi toplum ve çevre için en iyi olanı dikkate alarak belirleriz. Demokrasinin, insan haklarının ve çevrenin korunmasına yönelik faaliyetlerde öncü rol almaya özen gösteririz.

İlçemizde uzun yıllardır iş dünyasında faaliyet gösteren ve ilçemiz için başarılı işlere imza atan iş adamı Bülent Demirel;1991 yılında odamıza bir aile şirketi olan Demireller Akaryakıt  Nakliyat Ticaret ve  Sanayi Limited Şirketinin tescil işlemini yaparak süre gelen aile şirketlerini tescil atına almıştır.

2019 yılında Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası olarak Demireller Akaryakıt  Nakliyat Ticaret ve  Sanayi Limited Şirketinin ilçemiz için yapmış olduğu hizmetler,ilçemize sunmuş olduğu iş istihdamı için oda başkanımız Mahmut Özkoç ve yönetim kurulu üyelerimiz ile kendilerine plaket takdim edilmiştir.Kendilerine yapmış oldukları hizmetler için teşekkür eder iş hayatlarında başarılar dileriz.

Bu içerik toplam 1.095 kişi tarafından okunmuş.
TR / ENG
WhatsApp Şikeyet-Öneri-0 530 340 9651