Aile İşletmelerinde Sürdürülebilirlik Proje Kapsamında Üye Ziyaretlerimiz

Ana Sayfa » Haberler » Aile İşletmelerinde Sürdürülebilirlik Proje Kapsamında Üye Ziyaretlerimiz

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası olarak 2019 yılı içerisinde Mevlana Kalkınma Ajansına yazmış olduğumuz proje kapsamında ilçemizde faaliyet gösteren Aile İşletmelerinde Sürdürülebilirlik konulu projemizin ikinci ayağı olan aile işletmelerine iş yerlerinde Mevka Eğitmenleri İsmail Türkmen,İlknur Oktay ve Oda Genel Sekreteri Murat Karpuzcu ile firmalarımızdan Günseven Şalgam Gıda Taşımacılık Petrol Ürünleri Ltd.Şti ile Mesut Sarıca Mesa Mobilya ziyaret edilerek firma SWOT analizleri yapılarak aile işletmelerinde sürdürülebilirlik bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.