Aile İşletmelerinde Sürdürülebilirlik Proje Kapsamında Üye Ziyaretlerimiz

Ana Sayfa » Haberler » Aile İşletmelerinde Sürdürülebilirlik Proje Kapsamında Üye Ziyaretlerimiz

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası olarak 2019 yılı içerisinde Mevlana Kalkınma Ajansına yazmış olduğumuz proje kapsamında ilçemizde faaliyet gösteren Aile İşletmelerinde Sürdürülebilirlik konulu projemizin ikinci ayağı olan aile işletmelerine iş yerlerinde Mevka Eğitmenleri İsmail Türkmen,İlknur Oktay ve Oda Genel Sekreteri Murat Karpuzcu ile firmalarımızdan Günseven Şalgam Gıda Taşımacılık Petrol Ürünleri Ltd.Şti ile Mesut Sarıca Mesa Mobilya ziyaret edilerek firma SWOT analizleri yapılarak aile işletmelerinde sürdürülebilirlik bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/