Akkuyu Nükleer Santrali İhaleleri Bilgilendirme Semineri Hakkında

Ana Sayfa » Duyurular » Akkuyu Nükleer Santrali İhaleleri Bilgilendirme Semineri Hakkında

İLGİ : TOBB’nin 14/10/2021 Tarih ve 34221550-050.99-9294 Sayılı Yazısında;

“Akkuyu Nükleer Santrali İhaleleri Bilgilendirme Semineri” 26 Ekim 2021 Salı günü saat 14:00’te internet üzerinden gerçekleştirilecektir. Seminere ilişkin davet ekte sunulmaktadır.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Akkuyu Nükleer Santrali A.Ş. işbirliğinde gerçekleştirilecek olan; “Akkuyu Nükleer Santral Projesi’nde İhalelerin Takibi ve Tedarikçi Olmak İçin Yapılması Gerekenler” konulu seminerde; projede yerli katkının artırılması açısından potansiyel Türk tedarikçilerin Akkuyu NGS Projesi ve ihale kurallarıyla ilgili bilgilendirilmesi ve ana yüklenici ile bir araya getirilmesi amaçlanmaktadır. Seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Saygılarımızla…

Akkuyu Nükleer Santrali İhaleleri Bilgilendirme Semineri
(Webinar – İnternet Üzerinden)
26 Ekim 2021 Salı – Saat: 14:00
Seminere kayıt adresi: http://webinar.tobb.org.tr
Seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.
http://webinar.tobb.org.tr  linkinden kayıt olabilirsiniz.
Tüm üyelere katılım ücretsizdir.
Program:
14:00 – 14:15 Açılış Konuşmaları
– Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği
– Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı
14:15 – 15:30 Tedarikçi Bilgilendirme Paneli
– Akkuyu Nükleer A.Ş. (14:15-14:40)
– IC İÇTAŞ – TİTAN 2 (14:40-15:05)
– Türk Standardları Enstitüsü (15:05-15:30)
15:30 – 16:30 Soru Cevap

Seminer ile ilgili iletişim: kobi@tobb.org.tr, 0312 218 24 31

Sayın Üyemiz,

9 Haziran 2021 Tarihli ve 31506 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 7326 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun kapsamında,

Üyelerimizin 30/4/2021 tarihine kadar ödenmemiş Yıllık Aidat ve Munzam Aidat anapara borçlarına yönelik yapılandırma olanağı getirilmiştir.

27/08/2021 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan 4420 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararı gereği ise 7326 sayılı Kanunun 10 uncu maddesinin dördüncü fıkrasında yer alan başvuru ve ilk taksit sürelerinin birer ay uzatıldığı belirtilmiştir.

Bu durumda, üyelerin Kanundan faydalanmak için yapacağı başvuru süresi bir ay uzatılarak 31/10/2021 tarihine, yapılandırmaya başvuranların borçlarının ilk taksit süresi de bir ay uzatılarak 30/11/2021 tarihine kadar uzatılmıştır.

Diğer Bilgiler:

1.Söz konusu yapılandırmadan yararlanmak isteyen üyelerimizin, en geç 31 Ekim 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe birimine kaşe ve imzalı dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir. (web sayfamızdan ve oda veznelerinden, matbu dilekçe temin edilebilir.)

2.Yapılandırmaya başvuran üyelerimiz aidat borçlarını peşin ve/veya 6 taksit şeklinde ödeyebilecektir.

3.Belirtilen döneme isabet eden tutarlara ait tahakkuk etmiş olan gecikme zamları tahsil edilmeyecektir.

Yapılandırmada taksitli ödeme seçeneğini talep eden üyelerimizin;

Bilgilerinize önemle duyurulur.

EK:DİLEKÇE