Automechanika Buenos Aires 2022 Fuarı

Ana Sayfa » Duyurular » Automechanika Buenos Aires 2022 Fuarı

TOBB’nin 21/02/2022 Tarih E-34221550-720-1720 sayılı yazısı,

İstanbul Ticaret Odası’nın ilgide kayıtlı yazısı ile, Arjantin’in Buenos Aires şehrinde iki yılda bir düzenlenen ve otomotiv sektöründeki önemli fuarlardan biri olarak kabul edilen Automechanika Buenos Aires 2022 Fuarı Türkiye milli iştirak organizasyonunun 11-14 Ekim 2022 tarihleri arasında İstanbul Ticaret Odası tarafından düzenleneceği bildirilmektedir. Yazıda devamla söz konusu fuarın Türkiye Milli İştirak m² katılım bedelinin tüm ana hizmetler dahil 9.975 TL ve teşvik kapsamında olduğu belirtilmektedir. Söz konusu Fuara ilişkin detaylı bilgilere ve katılım sözleşmesine ekte ulaşılabilmektedir.

Fuara ilişkin detaylı bilgi ve katılım sözleşmesi için Tıklayınız