BANGLADEŞ TİCARET VE YATIRIM ZİRVESİ 26 EKİM -1 KASIM 2021

Ana Sayfa » Duyurular » BANGLADEŞ TİCARET VE YATIRIM ZİRVESİ 26 EKİM -1 KASIM 2021

İLGİ : TOBB’nin 84403118-720- İlgi Sayılı Yazısında;

İlgi : Bangladeş Büyükelçiliği’nin 16.09.2021 tarih ve BE-Ank/TC/DCCI-009/968 sayılı yazısı.
İlgi yazıda, Dakka Ticaret ve Sanayi Odası’nın (DCCI), Bangladeş Ticaret Bakanlığı ile işbirliğinde, 26 Ekim
– 1 Kasım 2021 tarihleri “Bangladeş Ticaret ve Yatırım Zirvesi” başlıklı bir Uluslararası Sanal Zirve düzenleyeceği bildirilmektedir.
Yazıda devamla, Bangladeş Başbakanı Şeyh Hasina’nın Zirvenin açılış oturumunda katılımcılara hitap edeceği ve Zirvenin 50 ülkeden tüccar ve yatırımcılarla, 9 sektörde yatırım ve iş fırsatlarını içereceği ifade edilmektedir. Zirvede Altyapı (lojistik ve enerji), Bilgi Teknolojisi (IT) / Bilgi Teknolojisi Etkin Hizmetler (ITeS) & Finansal Teknoloji (FINTECH), Deri ürünleri, İlaç, Otomotiv ve Aydınlatma mühendisliği, Plastik ürünler, Tarım ve gıda işleme, Jüt ve Tekstil, Hızlı Tüketim Ürünleri ve Perakende sektörlerinden temsilcilerin yer alacağı belirtilmektedir.
Zirveye kayıt için http://www.summit.dhakachamber.com/ adresi ziyaret edilebilecek olup, kayıt için son tarih 30 Eylül 2021’dir. Zirve ile ilgili Kavram Kağıdı ekte sunulmaktadır.

Saygılarımızla…

EK :KAVRAM KAĞIDI (3 SAYFA)