Beslenme Dostu ve Fiziksel Aktiviteyi Destekleyen İş Yeri Uygulama Rehberi

Ana Sayfa » Duyurular » Beslenme Dostu ve Fiziksel Aktiviteyi Destekleyen İş Yeri Uygulama Rehberi

İLGİ : TOBB’nin 07/01/2022 Tarih ve E-34221550-045.99-267 Sayılı Yazısında;

Sağlık Bakanlığı’ndan Birliğimize iletilen ve bir örneği ekte verilen yazıda; Bulaşıcı olmayan hastalıkların önlenmesi kapsamında günlük hayatımızın önemli bir kısmının geçirildiği işyerlerinde sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivitenin geliştirilmesi önerilmekte olduğu ve bu kapsamda sağlığın geliştirilmesine katkı sunmak isteyen iş yerlerine yol göstermek amacıyla hazırlanan “Beslenme Dostu ve Fiziksel Aktiviteyi Destekleyen İş yeri Uygulama Rehberi” yayınlandığı bildirilmektedir.
İlgili dokümana https://hsgm.saglik.gov.tr/tr/beslenmehareket-yayinlar.html linkinden de ulaşılabilir.

EK : Beslenme Dostu ve Fiziksel Aktiviteyi Destekleyen İşyeri Uygulama Rehberi

Bilgilerinizi rica ederiz…