Burkina Faso III. Uluslararası Pamuk ve Tekstil Fuarı

Ana Sayfa » Duyurular » Burkina Faso III. Uluslararası Pamuk ve Tekstil Fuarı

İLGİ : TOBB’nin 02/12/2021 Tarih ve 34221550-720-10831 Sayılı Yazısında;

İlgi : Ticaret Bakanlığı’nın 30.11.2021 tarihli ve 69588991 sayılı yazısı.
İlgide kayıtlı yazıda, “Burkina Faso 3. Uluslararası Pamuk ve Tekstil Fuarı” nın 27-28 Ocak 2022 tarihlerinde düzenlenmesinin öngörüldüğü bildirilmektedir.
“Pamuğun Yerel Dönüşümü: Afrika Kıtasal Serbest Ticaret Bölgesi Çerçevesinde Afrika İçin Hangi Sanayileşme Modelleri” temasıyla gerçekleştirilmesi planlanan söz konusu fuara ülkemizden pamuk ve sanayi sektöründe faaliyet gösteren iş insanları davet edilmekte olup, ilgili doküman ekte sunulmaktadır.

EK :Burkina Faso III. Uluslararası Pamuk ve Tekstil Fuarı

Saygılarımızla…