Çanakkale Zaferinin 105.Yılı Kutlu Olsun

Ana Sayfa » Haberler » Çanakkale Zaferinin 105.Yılı Kutlu Olsun

“Çanakkale Zaferi bir ulusun yokluk, açlık, imkansızlıklar içerisinde vatan sevdasıyla tek bir yürek olduğu kahramanlık mücadelesidir. Dünyanın en güçlü ordularına karşı, inancından asla vazgeçmeyen ve adını tarihe altın harflerle yazdırmayı bilen bir milletin şanlı destanıdır.

Böyle azimli, kararlı, mücadeleci bir ecdadın torunları olarak bugün bizlere düşen ortak görev; değerlerimize, milli birliğimize sahip çıkmak ve bizden sonraki nesilleri bu şanlı destanı örnek alacak, o ruhu koruyabilecek nesiller olarak yetiştirmektir.

Bu düşüncelerle; 105. Yıl dönümünde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günümüzü kutluyor, bu eşsiz tarihi bizlere bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.”

Mahmut ÖZKOÇ

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/

Hızlı aidat ödeme için   :https://uye.tobb.org.tr/hizliaidatodeme.jsp

Murat KARPUZCU

Bilgi kaydı (Yetkili GSM ekleme vb.) İletişim İçin:

Burcu DELİCE

burcudelice@ertso.org.tr

Aidat Bilgileri İle İlgili İletişim İçin:

Burcu DELİCE

burcudelice@ertso.org.tr

2020 Yılı Eğitim Talep Duyurusu;

2020 yılı için hazırlayacak olduğumuz eğitim planı için siz değerli üyelerimizin eğitim taleplerini almaktayız. Web sayfamızın duyurular bölümünde sunmuş olduğumuz eğitim talep formunun doldurularak  konyaereglitso@tobb.org.tr  adresine mail ile göndermenizi rica ederiz.