Coğrafi İşaretli Ürünümüz Siyah Havuç

Ana Sayfa » Haberler » Coğrafi İşaretli Ürünümüz Siyah Havuç

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası olarak Ereğli Belediyesi, Ereğli Tarım ve Orman Müdürlüğü, Ereğli İlçe Sağlık Müdürlüğü kurum temsilcileri ile birlikte Coğrafi işaretini aldığımız Ereğli Siyah Havucumuzun değerli üreticileri olan, Ertokerler, Günseven, Doğanay, Avşar firmalarımızdaki saha ve arazi denetimlerimizi gerçekleştirdik. Coğrafi işaret amblem kullanımının önemini anlattık. Kamu Kurumlarımız olarak her daim Ereğlili üreticilerimizin yanındayız.

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/

Hızlı aidat ödeme için   :https://uye.tobb.org.tr/hizliaidatodeme.jsp

Murat KARPUZCU

Bilgi kaydı (Yetkili GSM ekleme vb.) İletişim İçin:

Burcu DELİCE

burcudelice@ertso.org.tr

Aidat Bilgileri İle İlgili İletişim İçin:

Burcu DELİCE

burcudelice@ertso.org.tr