Connecting European Chambers Davet Hakkında

Ana Sayfa » Duyurular » Connecting European Chambers Davet Hakkında

İLGİ : TOBB’nin 09/06/2021 Tarih ve 89113609-741.01.01-5559 Sayılı Yazı Hakkında;

TOBB’nin üyesi olduğu ve Birlik başkanımız M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun Başkan Yardımcılığını yürüttüğü Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) tarafından 29 Haziran -1 Temmuz 2021 tarihleri arasında Avrupa’daki bütün yerel/bölgesel odaların davetli olduğu ” Connecting European Chambers” adlı etkinlik düzenlenecektir.

EUROCHAMBERS tarafından 6.kez düzenlenen ” Avrupa Odalarını Buluşturma” etkinliğinin amacı;

-Avrupa Birliği’nin önümüzdeki dönem sağlayacağı farklı hibe imkanları hakkında yerel ve bölgesel odaları bilgilendirmek,

-Avrupa’daki yerel ve bölgesel odalar arasında işbirliği ve iletişim ağını geliştirip güçlendirmek,

-Odalar arası iyi uygulama örneklerinin ortaya konulmasını sağlamaktır.

Etkinlik sadece yerel,bölgesel ve ulusal odalarda AB Projeleri ile ilgilenen personele yönelik olarak tasarlanmıştır. Etkinliğin ve 3 gün boyunca yapılacak bütün çalıştayların dili İngilizce olup çeviri imkanı bulunmamaktadır.

Etkinlik pandemi nedeniyle bu yıl online olarak gerçekleştirilecektir.Etkinliğe https://www.eventbrite.com/e/connecting-european-chambers-2021-registration-153434515767

adresinden kayıt yapılabilmektedir. Son başvuru tarihi 25 Haziran 2021 olup etkinlik detayları aşağıda sunulmuştur;

Saygılarımızla…

EK :EUROCHAMBERS Davet Yazısı