COVID-19 EKONOMİK İSTİKRAR KALKANI PAKETİ

Ana Sayfa » Haberler » COVID-19 EKONOMİK İSTİKRAR KALKANI PAKETİ

” Çin’de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak ilan edilmiş durumda. Özellikle şuan salgının merkezi haline dönüşen Avrupa’da birçok devlet kendi tedbirlerini uygulamaya çalışıyor. Bu konuda ülkemiz aldığı kararlar ve uygulamalarla mücadelede  kararlılığını net bir şekilde ortaya koyuyor. Bu mücadeleye Sağlık Bakanlığımızın ve ilgili bakanlıklarımızın aldığı kararlara riayet ederek destek vermek toplum olarak hepimizin ortak görevi. Bizleri bu dönemeçte ayakta tutacak en önemli güç birlik, beraberliğimiz ve toplumsal dayanışmamız olacak.Tüm bunların yanı sıra koronovirüs’ün etkilerini ekonomi alanında en az seviyeye indirmeye yönelik Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan “Ekonomik İstikrar Kalkanı” paketi ise bu kararı bekleyen tüm sektör temsilcilerimiz için adeta can simidi oldu. Özellikle muhtasar ve KDV tevkifatı,  SGK primlerinin  altışar ay ertelenmesi,temerrüde düşen firmalara mücbir sebep kaydı düşülmesi, KOBİ kredi borçlarının ertelenmesi ve  ihracatçının desteklenmesi ,üretim ve  istihdam noktasında sektörlerin  yara almadan yoluna devam etmesine katkı sunacaktır.”

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı

ODA AİDATLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU !!!

Sayın Üyemiz,

2020 yılı Oda aidatlarının (yıllık ve munzam) 1. ve 2. taksitlerinin son ödeme süresi; 30 Ekim 2020 Cuma günü saat 17:30’da sona erecektir.

ODA AİDATLARINIZI;

Son ödeme gününden sonra tahsil edilecek aidatlara gecikme zammı eklenerek (kanun gereği) tahsil edilecektir.

EREĞLİ KONYA TİCARET VE SANAYİ ODASI

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/