COVID-19 SALGIN YÖNETİMİ VE ÇALIŞMA REHBERİ’NE EKLENEN İŞYERİ TEDBİRLERİ

Ana Sayfa » Haberler » COVID-19 SALGIN YÖNETİMİ VE ÇALIŞMA REHBERİ’NE EKLENEN İŞYERİ TEDBİRLERİ

Sayın üyemiz,

T.C Sağlık Bakanlığı ve Bilimsel Danışma Kurulu’nun önerileri çerçevesinde Bilimsel Danışma Kurulu Çalışması ile hazırlanmış olan farklı sektörlerde Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınması gereken tedbirleri içeren Covid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi’ne Kurum İçi Düşük Katılımlı Toplantılarda Alınması Gereken Önlemler eklenmiştir;İlgili rehbere  aşağıda sunmuş olduğumuz linkten ulaşabilirsiniz.

EK:COVID-19_SALGIN_YONETIMI_VE_CALISMA_REHBERI

Saygılarımızla.