Ana Sayfa » Duyurular » COVID-19 Salgını Kapsamında Çalışma Yaşamına Getirilen Yeni Düzenlemeler Eğitim Duyurusu

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (TOBB ETÜ SEM) tarafından 18.02.2021 tarihinde,

KOBİ’lere ve KOBİ çalışanlarına yönelik olarak internet üzerinden, COVID-19 Salgını Kapsamında Çalışma Yaşamına Getirilen Yeni Düzenlemeler Eğitimi gerçekleştirilecektir.

Eğitimde COVID-19 salgını kapsamında çalışma yaşamına getirilen yeni düzenlemeler çerçevesinde TOBB ETÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cem Kılıç tarafından kısa çalışma ödeneği, ücretsiz izin, fesih yasağı ve uzaktan çalışma uygulamaları anlatılacak, eğitim sonunda katılımcılara soru- cevap imkanı verilecektir.

Eğitimin %70’ine devam eden katılımcılar adına dijital doğrulanabilir katılım belgesi hazırlanacak ve e-posta adreslerine gönderilecektir.

Eğitime katılım ücretli olup, katılım şartları ve program ekte sunulmaktadır.

Saygılarımızla.

EK : Katılım Şartları ve Porgram Detayları İçin Tıklayınız

Yıllık Aidat ve Munzam Aidat

Ödeme Süreleri

5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu’nun 50. Maddesine istinaden, Üyelerimizin yıllık ve munzam aidatlarını Haziran ve Ekim aylarında iki eşit taksitle ödeyebilecekleri ifade edilmiştir.

Üyelerimizin herhangi bir cezai müeyyideye kalmamaları için aidatlarını gününde ödemeleri önemle duyurulur.

Son Ödeme Tarihleri;

1. Taksit 30.06.2022