“Covid-19 Sonrasi Türkiye-AB İktisadi ve Ticari İlişkileri” Semineri

Ana Sayfa » Haberler » “Covid-19 Sonrasi Türkiye-AB İktisadi ve Ticari İlişkileri” Semineri

Türkiye-AB İş Diyaloğu Projesi (TEBD) kapsamında 11 Haziran 2020 Perşembe günü, saat 15:00-16:30 arası “COVID-19 sonrası Türkiye-AB İktisadi ve Ticari İlişkileri” hakkında webinar gerçekleştirilecektir.

AB ve Türkiye arasındaki ekonomik ve ticari ilişkiler değerlendirilecek olup, her iki tarafın ortak faydalarının en üst düzeye nasıl çıkarılabileceği ve ortak işbirliğini nasıl daha da güçlendirilebileceği İş Diyaloğu Webinarında ele alınacaktır.

– Faruk KAYMAKCI, Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi
– Christian BERGER, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi
– M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı
– Arnaldo ABRUZZINI, Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) CEO
Webinar sırasında Türkçe ve İngilizce çeviri yapılacaktır.

Saygılarımızla.

ODA AİDATLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU !!!

Sayın Üyemiz,

2020 yılı Oda aidatlarının (yıllık ve munzam) 1. ve 2. taksitlerinin son ödeme süresi; 30 Ekim 2020 Cuma günü saat 17:30’da sona erecektir.

ODA AİDATLARINIZI;

Son ödeme gününden sonra tahsil edilecek aidatlara gecikme zammı eklenerek (kanun gereği) tahsil edilecektir.

EREĞLİ KONYA TİCARET VE SANAYİ ODASI

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/