Cumhuriyetimizin 96.Yıldönümü Kutlu Olsun

Ana Sayfa » Haberler » Cumhuriyetimizin 96.Yıldönümü Kutlu Olsun

“Millet iradesine duyulan saygı, ülke yönetimi anlamında en güzel erdemdir.

Egemenlik millete aittir.Bunu hiçbir zaman unutmadan, Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatacağız”

23 Nisan 1920’de açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi, millî egemenliği esas almıştı. Bu yönetim biçimi, 29 Ekim 1923’de resmi olarak adını da kayıtlara geçirmiş oldu.

Cumhuriyetin ilanı, tarihimizin en önemli ve en gururlu günlerinden birisidir.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir’ sözü, Cumhuriyet ile artık pekiştirilmiş ve ülkemizin istikametini çizen en önemli değerlerden birisi olmuştur.

Türkiye Cumhuriyeti, bu topraklarda kader birliği yapmış milyonların en güzel ortaklığıdır. Türk iş dünyası olarak bizlere düşen de yeni yatırımlarla, üretimle, ticaretle, ekonomik büyümeyi sağlamaktır.

Tüm gücümüzle bunun için çalıştığımızın bilinmesini ister, Atatürk ve silah arkadaşlarının aziz emaneti Cumhuriyetimizi ve vatanımızı canımız pahasına koruyup, ileriye taşıyacağımıza;Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi, Cumhuriyet değerlerini yaşatan ve bugünlere gelmesini sağlayan tüm şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz.

Mahmut ÖZKOÇ

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/

Hızlı aidat ödeme için   :https://uye.tobb.org.tr/hizliaidatodeme.jsp

Murat KARPUZCU

Bilgi kaydı (Yetkili GSM ekleme vb.) İletişim İçin:

Burcu DELİCE

burcudelice@ertso.org.tr

Aidat Bilgileri İle İlgili İletişim İçin:

Burcu DELİCE

burcudelice@ertso.org.tr

2020 Yılı Eğitim Talep Duyurusu;

2020 yılı için hazırlayacak olduğumuz eğitim planı için siz değerli üyelerimizin eğitim taleplerini almaktayız. Web sayfamızın duyurular bölümünde sunmuş olduğumuz eğitim talep formunun doldurularak  konyaereglitso@tobb.org.tr  adresine mail ile göndermenizi rica ederiz.