DDX Dijital Dönüşüm Değerlendirme Modeli ve Eğitim Programı

Ana Sayfa » Duyurular » DDX Dijital Dönüşüm Değerlendirme Modeli ve Eğitim Programı

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu’nun (TÜBİTAK) ilgide kayıtlı yazısında, TÜBİTAK TÜSSİDE, Boğaziçi Üniversitesi tarafından hazırlanan “Dijital Dönüşüm Değerlendirme Aracı” nı temel alarak “Dijital Dönüşüm Değerlendirme Modeli” geliştirdiği belirtilmektedir. Yazıda devamla, TÜBİTAK TÜSSİDE tarafından geliştirilen bu modelin ülke geneline yaygınlaştırılması için “Dijital Dönüşüm Danışman “ları  yetiştirileceği ve TÜBİTAK TÜSSİDE’ den eğitim alarak başarıyla tamamlayan danışmanlar aracılığıyla “DDX Dijital Dönüşüm Modeli” kullanılarak yürütülen danışmanlık çalışmalarının KOSGEB tarafından destekleneceği ifade edilmektedir. Bu amaçla hazırlanan eğitim programına başvurular ddxhamle.org adresinden 8 Nisan – 8 Mayıs 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Konuya ilişkin olarak TÜBİTAK TÜSSİDE’ den alınan yazı ekte sunulmaktadır.

EK-1